AC-Zymes produs probiotic cu bacterii Lactobacillus acidophilus

Ac-Zymes prin efectul de repopulare a florei digestive si efectul anti fungic (anti ciuperci, micoze, candidoze) contribuie substantial la eficientizarea oricarui tratament naturist (printr-o asimilare corespunzatoare a principiilor active), respectiv la echilibrarea organismului in timpul si dupa un tratament medicamentos agresiv.

AC-Zymes este un produs probiotic care contine o concentratie mare de bacterii din specia Lactobacillus acidophilus.

Aceasta este o bacterie lactica extrem de rezistenta si benefica pentru mentinerea sanatatii sistemului gastrointestinal, înlocuind bacteriile probiotice care se pierd zilnic si participând la activitatea sistemului imunitar. Va ajuta sa protejati flora bacteriana normala a tractului digestiv, astfel încât sa puteti sprijini în mod eficient functionarea sanatoasa a sistemului digestiv. Produsul nostru, Acidophilus, contine în plus si seminte de psyllium. Aceste fibre fermenteaza în intestinul gros, ceea ce contribuie la functionarea bacteriilor benefice care populeaza acest tract al sistemului digestiv.

Bacteriile probiotice, precum Lactobacillus acidophilus, continute de produsele Ac-Zymes si Acidophilus ajuta sistemul imunitar în realizarea protectiei împotriva agentilor patogeni, pot scurta durata infectiilor si a simptomelor neplacute ce le însotesc, pot reduce riscul de aparitie a unor afectiuni alergice si, mai mult decât atât, pot fi foarte eficiente în tratarea unui nivel ridicat al colesterolului.

Pentru cine recomandam tratamentul naturist cu AC-Zymes?

În timpul sau dupa urmarea unui tratament cu antibiotice si pentru a evita efectele daunatoare ale altor medicamente administrate permanent.
Ca adjuvant în tratamentul infectiilor microbiene severe (probleme dermatologice sau ginecologice).
În tratarea problemelor digestive cauzate de stres.
Ca si tratament complementar pentru deranjamente stomacale sau diaree.
Pentru a preveni efectele daunatoare pe care alcoolul si fumatul le au asupra florei intestinale.
Datorita continutului sau de fibre, Acidophilus este recomandat si pentru constipatie.

Cu aproximativ 70 de ani in urma, savantul Eli Metchnikoff, dinstins cu Premiul Nobel, a descoperit ca, in anumite zone din sudul Europei, oamenii traiesc cu mult mai mult decat in altele. Cercetarile sale au dus la concluzia ca laptele acru, la prepararea caruia contribuie si o anumita bacterie, ocupa un loc foarte important in alimentatia acestor oameni. Aceasta bacterie era prezenta in permanenta in tubul digestiv al localnicilor, deoarece consumul de lapte acru se facea in mod regulat. Metchnikoff a denumit aceasti bacterie Lactobacillus Bulgaricus. Cercetarile ulterioare au dovedit ca exista o bacterie mai importanta decat aceasta, Lactobacillus Acidophilus sau, mai pe scurt, Acilophilus, care reuseste sa reziste in intestin 10 zile sau chiar mai mult. Acest lucru este foarte important, deoarece majoritatea bacteriilor utile dispar din intestin in mai putin de cinci zile, daca nu li se asigura in mod continuu acid lactic sau galactoza.

AC-Zymes au meritul de a crea un mediu necorespunzator diferitilor agenti patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili si fungi. Un alt avantaj pe care il ofera este si faptul ca ajuta la sintetizarea in interiorul tubului digestiv a colicinei, un antibiotic slab, dar care preintampina in numeroase randuri necesitatea tratamentului cu antibiotice. Bacteria Acidophilus reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si a lactozei. Are rol si in sinteza vitaminelor B, atat de importante pentru organism.

Antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala utila si provoaca inmultirea fungilor Candida Albicans, generand diaree, constipatie sau alte dereglari si simpome corespunzatoare unei digestii deficitare. Micozele provocate de acesti fungi pot aparea la nivelul cavitatii bucale, plamanilor, degetelor mainilor si picioarelor si al vaginului. In urma tratamentelor indelungate cu antibiotice, micozele, aparute ca efect secundar, au devenit o boala foarte frecventa. Studii statistice au aratat ca majoritatea locuitorilor oraselor si 60-80% din elevii de scoala medie sufera de dermatomicoze. Aceste boli sunt tratabile in decurs de numai cateva saptamani cu o doza mare de Acidophilus.

Prin utilizarea acestui preparat dispare mirosul neplacut al gurii, provocat de anumite procese biologice desfasurate in intestin. De asemenea, tratamentul cu Acidophilus ajuta si la tratarea acneei si a altor boli dermatologice. Utilizarea sistematica a acestui produs are un efect depurativ (curatarea intestinelor).

Stiinta din zilele noastre nu cunoaste nici un tip de Acidophilus daunator omului. Consumul acestui produs este recomandat pentru reechilibrarea florei intestinale dupa tratament antibiotic, pentru acnee si unele boli dermatologice (previne eczemele si psoriazisul), herpes, tulburari digestive (constipatie, unele complicatii ale patologiei biliare, gastrite, indigestii), halena (mirosul neplacut al gurii), hipercolesterolemie si carenta de vitamine din grupul B.

„Moartea traieste în intestine” – aceasta afirmatie atribuita lui Hipocrate spune multe despre cât stia medicina despre corpul uman înca de acum 2000 ani. Chiar si în prezent, importanta rolului pe care intestinele îl joaca în mentinerea sanatatii organismului este sustinuta în mod constant de noi si noi studii.

Intestinele, datorita alimentelor pe care le ingeram, sunt aproape în contact direct cu lumea exterioara si de aceea necesita o protectie speciala. Daca tesuturile sunt sanatoase, acestea absorb vitamine, apa si nutrienti si nu permit substantelor nocive sa patrunda în fluxul sanguin.

Echilibrul florei intestinale este sensibil la stimulii ce vin din exterior si poate fi perturbat foarte usor de influente negative, cum ar fi administrarea de medicamente, fumatul, consumul de alcool, stresul, consumul alimentelor pline de aditivi etc.

De ce sa alegeti produsele noastre ?

Sapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita va ofera o gama de produse care satisface cele mai stricte conditii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
Ne straduim în permanenta sa utilizam materiale naturale ce provin din surse de cea mai înalta calitate.
Utilizam formule cu o absorbtie deosebita, de exemplu substante sub forma organica.
Oferim 100% garantia calitatii pentru toate produsele noastre.
Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte si multiple, pentru a asigura în permanenta o calitate excelenta.
Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în conditii farmaceutice în SUA.
Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue si unor proceduri de examinare regulate de catre FDA (Food and Drug Administration). Cooperam strâns cu autoritatile locale de resort pentru a ne asigura ca produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înalta calitate.

Observatie: Toate produsele au Certificat de Control al Calitatii, Asigurarea Calitatii si de bune Practici de Fabricatie

Stiati ca ?

Lactobacillus acidophilus poate reduce simptomele alergiilor?*

Mod de administrare AC Zymes:
1 capsula zilnic sau conform indicatiilor medicului

Continut AC Zymes:
2 miliarde Lactobacillus acidophilus activi

Atentie !

Masurile generale recomandate de obicei în cazurile de diaree (consumul multor lichide) trebuie urmate chiar si atunci când este administrat acest produs. În cazul unor boli stomacale sau intestinale grave (de exemplu, ulcer sau boala inflamatorie intestinala), cereti sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.