Acidophilus cu Psyllium la oferta speciala 82 lei

Pentru cine recomandam Acidophilus cu Psyllium Calivita:

În timpul sau dupa urmarea unui tratament cu antibiotice si pentru a evita efectele daunatoare ale altor medicamente administrate permanent.

Ca adjuvant în tratamentul infectiilor microbiene severe (probleme dermatologice sau ginecologice).

În tratarea problemelor digestive cauzate de stres.

Ca si tratament complementar pentru deranjamente stomacale sau diaree.

Pentru a preveni efectele daunatoare pe care alcoolul si fumatul le au asupra florei intestinale.

Datorita continutului sau de fibre, Acidophilus este recomandat si pentru constipatie.

Acidophilus creeaza un mediu necorespunzator diferitilor agenti patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili si fungi.

De asemenea ajuta la sintetizarea in interiorul tubului digestiv a colicinei, un antibiotic slab, dar care preintampina in numeroase randuri necesitatea tratamentului cu antibiotice pe cale orala.

Acidophilus cu psyllium reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si a lactozei.

Are rol si in sinteza vitaminelor B, atat de importante pentru organism.

In stare naturala, acidophilus se afla in lapte, insa in iaurturile si chefirul din comert nu se gaseste deoarece acestea sunt tratate termic, distrugand aceasta bacterie.

Beneficiile acidophilus cu psyllium:cum ajuta acidophilus la refacerea florei intestinale

  • ajuta la refacerea florei intestinale
  • benefic dupa folosirea antibioticelor
  • blocheaza dezvoltarea bacteriilor
  • imbunatateste digestia
  • imbunatateste absorbtia nutrientilor
  • usureaza tranzitul intestinal
  • contine fibre vegetale de psyllium
  • intareste sistemul imunitar al oganismului

Mirosul neplacut al gurii (halena), provocat de anumite procese biologice desfasurate in intestin, se amelioreaza utilizand Acidophilus.

Ce este psyllium?

Psyllium (Plantago psyllium) este o planta din familia patlaginei, cultivata in India, Spania, Franta. In medicina populara, semintele de psyllium sunt cunoscute datorita proprietatilor lor laxative.

Aceasta planta este utilizata in SUA in afectiunile tubului gastrointestinal. Studii recente au demonstrat ca psyllium regleaza functia motorie a colonului si stimuleaza secretia intestinala. Acest efect se datoreaza continutului ridicat de fibre alimentare solubile si insolubile.

100g seminte de psyllium contin 71 g fibre solubile, 100g de ovaz – 5 g fibre solubile.

seminte de psyllium naturaleSemintele de psyllium contin de 14 ori mai multe fibre solubile decat ovazul, apreciat pentru continutul sau de fibre.

Ajunse in intestin, fibrele formeaza o substanta gelatinoasa, care absoarbe substantele toxice si le elimina.

Semintele de psyllium contin o cantitate mare de fibre solubile, care in intestin se comporta asemenea unui burete, care se umfla, absoarbe substantele toxice, stimuleaza peristaltismul si usureaza tranzitul intestinal.

Fibrele sunt utilizate doar ca laxativ, fara risc de dependenta sau toxicitate.

Studiile au demonstrat ca fibrele solubile,ca cele din psyllium, sunt cele mai bune pentru reducerea nivelului colesterolului astfel contribuind la diminuarea riscului de boli cardiovasculare.

Semintele de psyllium sunt un laxativ natural, care nu au efectele secundare ale laxativelor de sinteza. In cazul constipatiilor rezistente la tratament, expertii recomanda din ce in ce mai des administrarea elimina constipatia si diareea cu psylliumsemintelor de psyllium, deoarece acestea actioneaza mai putin agresiv decat laxativele obisnuite.

Acidophilus cu psyllium poate fi folosit si in cazul diareei. Mucilagiile continute in psyllium absorb apa, astfel incat continutul intestinului devine mai consistent, iar episoadele diareice scad.

Absorbind apa in exces, psyllium permite in acelasi timp incetinirea golirii stomacului si intestinului.

Aceste doua lucruri contribuie la controlarea diareei, la ameliorarea simptomelor sin dromului colonului iritabil si ale colitei ulceroase.

Folosirea psyllium pentru reducerea nivelului de colesterol sanguin, in asociere cu un regim alimentar sarac in grasimi este recunoscuta si de ESCOP (Comisia Europeana de Studiere a Plantelor Medicinale).

Aceste fibre sunt recunoscute pentru efectul lor hipocolesterolemiant. Dupa ce sunt ingerate, fibrele ajung in colon unde leaga grasimile si le elimina o data cu materiile fecale.

Atentie!

In cazul diareei, administrarea acidophilus cu psyllium timp de 6-7 zile e de ajuns pentru restabilirea florei intestinale.

In cazul micozelor profunde (infectii dermatologice sau ginecologice) impreuna si dupa tratamentul local, Acidophilus se poate administra 2 luni in doze de intretinere (1-2 tablete zilnic).

O capsula de Acidofilus cu Psyllium contine:

Bacterii Acidophilus active ………………. 2 miliarde

Mucilagiu din semintele psyllium……….. 100 mg