Culevit – lupta cu tumorile si cancerul

Culevit CaliVita este un antitumoral natural care suprahraneste celulele canceroase pana cand acestea se autodistrug (apoptoza)

Beneficiile Culevit de la CaliVita
– Imbunatateste si reactiveaza sistemul imunitar
– Actioneaza ca antitumoral natural (tumori benigne si maligne)
– Previne inmultirea necontrolata a celulelor anormale
– Contracareaza atacurile permanente ale celulelor tumorale
– Are efect hepatoprotector
– Are actiune adjuvanta in cura cu citostatice
– Intareste organismul dupa interventiile chirurgicale
– Imbunatateste digestia

Produsul Culevit a fost special gandit ca antitumoral si anticancerigen, compozitia sa fiind aleasa pe principiul substantelor active a caror menire este aceea de a suprahrani celulele canceroase pana la declansarea in interiorul acestora a unui mecanism intern de suprasaturatie si autodistrugere. Fenomenul nu afecteaza celulele sanatoase.

Fiecare capsula de Culevit este o combinatie naturale de vitamine si aminoacizi, exact acele elemente fundamentale ce intra in compozitia celulelor, toate acestea fiind necesare in regenerarea si fortificarea organismului ce se confrunta cu afectiuni grave, cand sanatate este subreda, cand se pierde in greutate nejustificat sau cand ai o stare generala proasta.

Culevit este un un suplimente ce previne multiplicarea anormala a celulelor (ceea ce caracterizeza cancerul) si poate ajuta mecanismele de protectie anticancer al organismului.

Frecventa bolilor canceroase este din ce in ce mai mare, acestea constituind astazi o adevarata problema de sanatate publica. Tara noastra se afla intr-o situatie nu tocmai buna, situandu-se pe unul dintre primele locuri pe plan mondial, ca frecventa a proceselor tumorale maligne. Din pacate, in cancer sansele de insanatosire sunt destul de scazute, tratamentul clasic este greu de suportat, cu multiple efecte secundare, iar rezultatele nu sunt nici pe departe satisfacatoare. In toata lumea, oamenii de stiinta si cercetatorii cauta cu febrilitate solutia acestei probleme, medicamentul „minune”.

Dupa o lunga activitate stiintifica, demonstratii teoretice si nenumaratele experimente, biochimistul maghiar Kulcsar Gyula a dovedit ca in organismul nostru exista un sistem special de aparare impotriva aparitiei formatiunilor tumorale. Rezultatele acestui cercetator au avut un mare rasunet in lumea mondiala, munca sa fiind apreciata in special in domeniul cercetarilor legate de procesele tumorale.

Se stie ca in organismul uman se formeaza si celule alterate, care, in cazul in care ar prolifera haotic, ar duce la aparitia formatiunilor tumorale. Pana acum se considera ca sistemul imunitar joaca un rol primordial in lupta impotriva cancerului. Se credea ca atunci cand sistemul imunitar este slabit din cauza unor boli sau a unor conditii de stres, este favorizata inmultirea celulelor degenerate, crescand, in felul acesta, riscul aparitiei cancerului. S-a dovedit insa ulterior ca aceasta inmultire a celulelor alterate nu este receptata ca fiind straina organismului si deci nu declansaza o reactie imuna. Un fapt demn de remarcat este ca bolnavii infectati cu HIV, cu sistemul imunitar compromis, nu dezvolta mai frecvent procese tumorale, cum ar fi de asteptat daca sistemul imunitar ar juca rolul cel mai activ in apararea impotriva cancerului. Trebuie, deci, sa existe un alt sistem de aparare a organismului.

Concluzia la care s-a ajuns in urma cercetarilor este ca tendinta de malignizare se datoreaza unui metabolism celular aberant, diferit de cel al celulelor normale. In timp ce celulele normale utilizeaza strict numai moleculele de hrana de care au nevoie, celulele canceroase folosesc toata cantitatea de elemente nutritive care le sta la dispozitie. Acestea au un comportament similar maracinilor, care se inmultesc mult mai rapid decat iarba sau alte plante inconjuratoare, faptul in sine fiind posibil numai prin captarea elementelor nutritive ale plantelor (organismelor) din jur. Acelasi lucru se poate spune si despre celulele tumorale. Pana la un anumit punct, caracteristica de acaparare a tuturor elementelor nutritive avantajeaza celula tumorala in lupta ei haotica pentru resurse; in schimb, in anumite conditii, lacomia ei ii poate determina moartea, fapt ce salveaza celulele sanatoase de la degenerare. Prin preluarea unei cantitati prea mari de anumite molecule nutritive, se declanseaza un mecanism natural de autodistrugere a celulelor dereglate. Pentru ca fenomenul sa se produca, moleculele nutritive respective trebuie sa fie permanent in cantitate suficienta in sange.

Care sunt moleculele care joaca un rol important in aceste procese metabolice anti-degenerative? Biochimistul Kulcsar Gyula a cautat si a gasit raspunsul la aceasta intrebare. El a studiat in jur de 100 de molecule existente in sistemul circulator, dintre care numai 16 s-au dovedit a avea efect asupra celulelor degenerate. Printre acestea se gasesc aminoacizi, vitamine si glucide. Este interesant de remarcat ca substantele componente trebuie sa fie intr-o anumita proportie pentru ca amestecul sa fie eficient. De asemenea, actiunea lor este optima doar in cadrul acestei mixturi, in timp ce componentele luate separat nu au dovedit vreun efect asupra evolutiei tumorilor. Amestecul declanseaza autodistrugerea culturilor de celule tumorale, neavand insa nici un efect asupra celulelor normale.

Conform teoriei biochimistului Kulcsar, ca urmare a unei alimentatii necorespunzatoare, scade cantitatea substantelor utile din sange, acestea nemaiputand declansa autodistrugerea celulelor canceroase. Daca insa asiguram zilnic un aport corespunzator in complex de substante nutritive anti-tumorale, concentratia lor sangvina va fi intotdeauna suficienta pentru condamnarea celulelor degenerate.

Dupa ce practica a demonstrat valabilitatea acestei ipoteze, s-a deschis calea consumului de preparate naturale continand aceste substante. CULEVIT este un produs care, prin efectul sau atat preventiv cat si combativ, intervine in apararea integritatii organismului si contracareaza atacurile celulelor tumorale.

Un flacon de Culevit are 180 de tablete si costa 153,78 lei (cel mai mic pret de distributie). O tableta contine:

– Vitamina C
– Vitamina B2
– Vitamina B6
– Biotina
– Arginina
– Fenil-alanina
– Histidina
– Metionina
– Triptofan
– Tirozina
– Acid malic
– Adenina 30 mg