Lion Kids cu Vitamina C

LION KIDS C – Vitamina C masticabila sunt tablete masticabile pentru copii. Aceste tablete contin vitamina C din surse exclusiv naturale, au un gust placut si sunt sub forma de figurine de animale si nu ataca dintii.

Sunt fara zahar, iar xilitul, îndulcitorul natural ce ii da acel gust placut, are importanta calitate de a reduce riscul de aparitie a cariilor dentare si ajuta dintii sa se dezvolte sanatosi.

Tabletele Lion Kids C sunt adorate de copii datorita formelor de animale si pentru ca sunt masticabile. Tabletele masticabile Lion Kids au fost create pentru prescolari si scolari mici.

Vitamina C este o vitamina hidrosolubila, ce fortifica sistemul imunitar al copiilor, creste capacitatea de aparare a organismului fata de agentii patogeni si fata de bolile infecto-contagioase. Activeaza numeroase enzime, are un rol important in respiratia celulara. Accelereaza cicatrizarea ranilor si regenerarea tesuturilor, participa la formarea oaselor, colagenului si a cartilagiilor, respectiv la sinteza hormonilor suprarenali. Ofera protectie impotriva efectelor stresului, faciliteaza absorbtia fierului si, impreuna cu acidul folic si vitamina B12, stimuleaza maturarea globulelor rosii. Imbunatateste si restabileste capacitatile fizice. In caz de suprasolicitare fizica, necesarul de vitamina C al organismului creste, de aceea este nevoie de suplimentare, Lion Kids cu vitamina C masticabil fiind ideal pentru copii.

Afectiuni si simptome in care actioneaza Lion Kids C Vitamin :

Copii 1-14 ani
– dezoltare armonioasa
– apetit (crestere)
– anorexie
– crestere rezistenta musculara copii
– imunitate scazuta

Un flacon de Lion Kids C Vitamin are 90 de tablete masticabile. Se administreaza cate 1-2 tablete zilnic

O tableta de Lion Kids Vitamina C masticabil contine:

– Vitamina C (acid ascorbic, macese, broccoli, pectina de mere, citrice) – 75 mg

Alte Ingrediente:

Îndulcitori – xilitol, sorbitol; antiaglomeranti – talc, stearat de magneziu, dioxid de siliciu; stabilizator – celuloza microcristalina; antiaglomerant – acid stearic; aroma – aroma naturala de portocale………………q.s.