Vitamina C300 Plus

Se stie ca vitamina C se descompune foarte rapid in prezenta luminii, caldurii si a metalelor. Acest lucru inseamna ca prin depozitarea necorespunzatoare, prepararea si gatirea alimentelor cea mai mare parte a surselor de vitamina C se pierde.

Solutia propusa de Calivita – C 300 plus cu extract de vitamina C din citrice, asociat cu extract de macese si bioflavonoide, bazat pe formula „time released”. Aceasta tehnologie permite eliberarea treptata in organism a ingredientelor active ale produsului si previne acumularea excesiva a acestora.

De ce avem nevoie de bioflavonoide in componenta C 300 Plus? Raspunsul este foarte simplu: prin administrarea concomitenta a vitaminei C si a bioflavonoidelor se obtine o absorbtie excelenta a acesteia de catre organism. Mai mult de atat flavonoidele potenteaza efectul vitaminei C. Aceasta actiune combinata a fost descoperita de doctorul Albert Szent, parintele vitaminei C, atunci cand, administrand pacientilor sai vitamina C in stare pura si impura, a constatat ca cea in stare impura este mai eficienta. Imediat a facut legatuta intre eficacitatea acesteia si prezenta bioflavonoizilor in compozitie.

De ce avem nevoie de Vitamina C?
Putem enumera o lista ampla de motive pentru care avem nevoie de Vitamina C. Iata cateva dintre ele, cele mai importante:

– organismul nostru nu este capabil sa produca vitamina C, in conditiile in care aceasta vitamina este necesara vietii noastre;
– sistemul nostru imunitar este neputincios in fata provocarilor virusilor fara vitamina C;
– aparatul cardiovascular si sistemul nervos nu pot functiona corect fara ea;
– gingiile, pielea, oasele si cartilajele noastre isi altereaza sanatatea fara prezenta acestei vitamine in organism;
– putenicul ei efect antioxidant si rolul detinut in absorbtia fierului o fac indispensabila in procesul unei vieti sanatoase;

Cui i se recomanda Vitamina C 300 Plus?
Nu consumi cel putin 3 portii zilnic de legume si fructe proaspete?

Esti fumator activ sau pasiv?

Esti pe cale de a deveni mamica?

Esti sportiv sau ai o slujba ce te solicita fizic intens?

Te afli situat geografic intr-o zona cu nivel de poluare mare?

Ai un nivel mare de stress in viata ta?

Daca raspunsul este, da la cel putin una din intrebarile de mai sus atunci inseamna ca ai nevoie de C 300 Plus cu macese si bioflavonoide, pentru ca acest produs iti poate face viata mai sanatoasa.

Si daca inca stai pe ganduri reflecteaza la aceasta informatie: doar o tableta de C 300 Plus Calivita contine tot atata vitamina C cat si 3 kg de kiwi sau banane!

Prezentare: Un flacon de C300 Plus contine 120 de tablete.

O tableta de C300 Plus contine:

Vitamina C 300 mg
Macese 100 mg

Complex de bioflavonoide din citrice 30 mg

Mod de administrare: se administreaza cate 1 tableta zilnic sau conform recomandarilor.